Tickets

Veelgestelde vragen over e-tickets

Q: Tot wanneer kan ik e-tickets met korting bestellen?

A: E-tickets kunnen tot de avond van tevoren 23:59 uur gekocht worden. Hierna kun je terecht bij de dagkassa.

Q: Wanneer ontvang ik mijn e-ticket?

A: Zodra wij je betaling ontvangen hebben, zal het systeem je per e-mail het e-ticket toesturen in PDF-formaat. Vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar info@kermisreijmerstok.nl

Q: Wat moet ik doen met mijn e-ticket?

A: Print het uit en neem het onbeschadigd mee naar Kermis Reijmerstok 2017. Wij scannen je e-ticket bij binnenkomst op geldigheid en je toegang is gegarandeerd! Na het scannen vervalt de geldigheid en waarde van het e-ticket.

Q: Waarom is er geen ticket voor de maandag?

A: Kermismaandag 9 juli staat bij ons al jarenlang in het teken van keihard feesten zonder dat het je (te)veel geld kost. Daarom hanteren wij GRATIS entree op kermis maandag. Beter kan haast niet, toch?

Q: Kan ik mijn e-ticket met iemand delen?

A: Nee, elk individueel e-ticket geeft één bezoeker toegang tot het evenement.

Q: Kan ik 10 e-tickets tegelijk bestellen?

A: Absoluut! Je kunt tot wel 50 e-tickets (tegelijk) kopen als je wilt. Koop dus ook voor je vrienden en familie, zodat je slechts één keer transactiekosten hoeft te betalen. Slim en handig voor jou, geen probleem voor ons!

Q: Ik heb een ticket met consumptiebonnen gekocht, hoe werkt dat?

A: Slim, dat bespaart je flink wat centjes! Wij hanteren combitickets voor toegang inclusief 10 consumptiebonnen. Je krijgt dan een ticket met één barcode voor entreetoegang en één barcode voor de consumptiebonnen. Laat beide barcodes bij de entree scannen. Let op: deze actie is alleen geldig en dus in te wisselen op dezelfde dag als het entreeticket!

Q: Zijn service- & transactiekosten bij de prijs inbegrepen?

A: Nee, daar kunnen wij helaas niet omheen. Die zul je dus zelf moeten betalen.
Wij hebben de prijs van de e-tickets echter dusdanig laag weten te houden, dat je nog steeds voordeliger uit bent dan betalen aan de dagkassa!

Q: Ik heb een e-ticket over, nemen jullie deze terug?

A: Nee, e-tickets worden niet teruggenomen.